top of page

coaching

Sportief sparren? Wie vastloopt in zijn werk, thuis of op ander vlak kan baat hebben bij een goed gesprek. De balans terugvinden, daar gaat het om. De visie van een onafhankelijke coach die van een afstandje kan kijken naar een kwestie die jou bezighoudt werkt vaak heel verfrissend.

nextstep training lijnen.png
41-nextsteptraining-coach.jpg
13-nextsteptraining-close.jpg

Coaching heeft als doel jou aan het denken te zetten zodat je kunt gaan werken aan een oplossing of een situatie van meerdere kanten kunt beschouwen. Een sparringpartner die goed kan luisteren, open-minded is en kritisch durft te zijn: daar heb je wat aan! Dat Jan Hof naast coach ook personal trainer en physis deskundige is én zelf een onderneming runt is dan ook extra waardevol. De meerwaarde van de sportieve coaching is de ongedwongenheid, de dynamiek die het bewegen met zich mee brengt. Stilzitten is letterlijk geen optie, en dat geldt ook voor je gedachten.

 

Coaching en sparren bij Next Step Training is voor ondernemers behalve mentaal, ook fiscaal aantrekkelijk. Hoe dat precies zit, en wat zo'n coachingstraject in grote lijnen behelst, vertellen we je graag. Mail of bel als je meer wilt weten.

bottom of page