top of page

personal training

Bij personal training draait het helemaal om jou. Wat wil jij bereiken? Waar liggen jouw grenzen? Elke training is anders maar het doel is steeds hetzelfde: jou een stap verder brengen.

nextstep training lijnen.png
34-nextsteptraining-ruimte.jpg
30-nextsteptraining-close.jpg

Alle personal trainers bij Next Step Training zijn supergemotiveerd om jou die stap extra te laten zetten, om je je grenzen te laten verleggen. Hoe ze dat doen hangt af van jouw doel, van je conditie, van je voorkeuren en van je (fysieke) mogelijkheden. Na een uitgebreide intake stemt je trainer de aanpak en intensiteit van de training met je af. Jouw doel staat centraal. Verwacht bij Next Step Training dus geen verplichte afvinklijstjes - we willen je intrinsieke motivatie een boost geven en je plezier in sporten en bewegen op die manier vergroten.

 

Bij Next Step Training train je binnen in de goed uitgeruste sportruimte en buiten in de afgeschermde oefentuin - afhankelijk van het weer. We beschikken over diverse apparaten en een keur aan attributen waarmee je alle spieren in je lijf op een slimme manier kunt trainen. Alle personal trainingen zijn op afspraak.

bottom of page