top of page

small group training

Bij onze small group trainingen train je samen met anderen, in een kleine groep. We stemmen elke training zoveel mogelijk af op de individuele deelnemers. Je kunt je altijd aanmelden voor de open trainingen - bekijk daarvoor het rooster

nextstep training lijnen.png
43-nextsteptraining-buiten.jpg
52-nextsteptraining-ruimte.jpg

Bij de Open Small Group trainingen stimuleren onze Personal Trainers je om dat extra stapje te zetten. Hoewel we vooraf een trainingsprogramma vaststellen, proberen we dat toch zoveel mogelijk af te stemmen op de sportieve verwachtingen en het niveau van elke deelnemer. Het is daarom belangrijk om je persoonlijke doelen en grenzen aan te geven. Onze trainers spelen daar graag op in door lichtere varianten van oefeningen te bedenken of juist extra zware uitdagingen te bieden. Op die manier behoud je de meerwaarde van het trainen in een groep en train je evengoed op jouw eigen niveau. De gezelligheid van trainen met anderen is de basis - hoe competitief je dat voor jezelf invult is aan jou.

Data en tijden van de Open Small Group trainingen bij Next Step Training vind je op de site: www.eversports.nl.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen aan deze trainingen? Meld je dan online aan of geef het door aan een van de trainers. Een gratis proefles is altijd mogelijk. De verdere opties en tarieven zijn terug te vinden op de pagina tarieven.

bottom of page