top of page

Team

01. Jan Hof
01. Jan Hof

Eigenaar / Personal trainer / Coach

'Sporten moet in de eerste plaats vooral leuk zijn. Ik probeer dus altijd eerst te achterhalen wat iemands échte motivatie is. Iedereen heeft zijn eigen ambities en ik help graag om die te halen.

04. Ilona Smit
04. Ilona Smit

Personal trainer

‘Wat sport in positieve zin met je kan doen én dat je meer kan dan je zelf vaak denkt. Dat zijn mijn drijfveren als personal trainer. De kunst is om dat ook echt uit de mensen zelf te halen, ik wil ze verleiden tot die stap.

07. Mariska
07. Mariska

Personal trainer

'Je lichaam is sterker dan je denkt en ik ben hier om je te helpen je grenzen te verleggen.'

02. Robin Kaag
02. Robin Kaag

Sportfysiotherapeut

'Sporten en bewegen zijn voor mij vanzelfsprekend - ik doe zelf aan trailrunnen en mountainbiken. Als sportfysiotherapeut wil ik mensen helpen om goed te kunnen bewegen.

05. Philip Brommer
05. Philip Brommer

Personal trainer

'In mijn trainingen probeer ik mensen zelf te laten ontdekken hoeveel ze kunnen. Vaak ligt die grens veel hoger dan ze in eerste instantie denken, mensen onderschatten hun eigen kracht. Your only limit is your mind!'

08. Ramon Windt
08. Ramon Windt

Personal trainer

Welkom bij Next Step Training, waar ik ernaar streef om jou de fysieke en mentale fitheid te gunnen die ik zelf ervaar. Ik bruis van de energie, ondanks alle uitdagingen die we allemaal op ons pad tegenkomen, en ik wil die energie graag met jou delen en doorgeven.

03. Lisa Pepping
03. Lisa Pepping

Diëtist

'Lekker eten en een gezond gewicht gaan prima samen! Iedereen die denkt dat het bij diëten vooral draait om weinig en smakeloos eten, help ik graag uit die droom.

06. Martijn van de Veer
06. Martijn van de Veer

Personal trainer

'Sporten en bewegen is in mijn ogen geen apart hoofdstuk in je leven maar een integraal onderdeel ervan. Alles hangt samen. Hoe je dat samen laat vallen, verschilt per persoon. Wat wil jij bereiken?'

bottom of page