top of page

NEXT STEP TRAINING

Dit is ons verhaal

Je sport niet alleen omdat je fit wilt zijn of je conditie wilt verbeteren of op peil wilt houden, maar vooral omdat je het leuk vindt. Zo denken wij bij Next Step Training erover.

nextstep training lijnen.png
17-nextsteptraining-ruimte.jpg

Die combinatie van resultaatgericht en gezellig is dan ook onze voornaamste bestaansreden. Natuurlijk zijn we gedreven en focussen we op prestatie, maar daarbij verliezen we nooit de mens achter de sporter uit het oog. Jou intrinsiek motiveren, jou je grenzen laten verleggen, jou de next step laten zetten: dát is ons doel. In al onze personal trainingen en de small group trainingen koesteren we die gedachte - jij als sporter staat centraal. Je sport omdat je iets wílt bereiken, niet omdat het moet. Dat wil niet zeggen dat onze trainingen niet zwaar en inspannend zijn. Je wordt niet vanzelf sterker, sneller en leniger. Wij helpen je je grenzen op te zoeken, motiveren je om als het zwaar is door te zetten. Natuurlijk monitoren we je prestaties - waar begon je en waar sta je nu? Sport, en geniet!

personal touch

Bij Next Step Training werken we volgens professionele, sportieve richtlijnen en vanuit een duidelijke visie op sport en bewegen. We hanteren altijd een persoonlijke benadering waarbij de individuele sporter centraal staat. We bieden personal training of training in kleine groepen, bokstraining, coaching, physis, voedingsadvies en fysiotherapie. De personal touch is bij alles wat wij doen gegarandeerd.

bottom of page