top of page

01. Jan Hof

Eigenaar / Personal trainer / Coach

'Sporten moet in de eerste plaats vooral leuk zijn. Ik probeer dus altijd eerst te achterhalen wat iemands échte motivatie is. Iedereen heeft zijn eigen ambities en ik help graag om die te halen. Blij met een fit lichaam, dat voelt heerlijk!'


Next Step Training ben ik in 2015 begonnen. Daarvoor werkte ik in het bankwezen. Mijn eigen ambitie om aan een Ironman (triathlon) mee te doen, hebben mij richting de sport geduwd. Ik ben zelf echt een sportieve duizendpoot: ultralopen, triathlon. In de winter doe ik o.a. aan krachttraining en mountainbiken. Op sportief gebied vind ik het een fijne gedachte om overal aan mee te kunnen doen en niet belemmerd te worden. Of het nu een 10km-loop is, een tijdrit of een zwemtocht van Den Helder naar Texel. 

Mensen zeggen over mij dat ik relaxt overkom, goed kan luisteren en echt aandacht heb voor de mens die voor me staat. Maar ook dat ik streng kan zijn! Ik heb een grote drive om wat van het leven te maken. Mijn motto is dan ook dat als je iedere dag een klein stapje richting je doel zet, je er uiteindelijk altijd komt.

Sporten moet in de eerste plaats vooral leuk zijn. Ik probeer dus altijd eerst te achterhalen wat iemands échte motivatie is. Iedereen heeft zijn eigen ambities en ik help graag om die te halen. Mensen moeten bij Next Step Training blij en voldaan de deur weer uitlopen.

Weten waarom iemand wil komen trainen vind ik cruciaal. Ik stel daarom meerdere keren  ‘de waarom vraag’ om tot de kern te komen. Want wie vanuit een verkeerde motivatie werkt, houdt het niet lang vol als het lastiger wordt. Hoe je het ook wendt of keert, sporten moet wel leuk blijven! Daarom lever ik maatwerk. Ik combineer verschillende trainingsvormen en adviseer mensen om thuis ook oefeningen te doen of lid te worden van een club/ vereniging. 


Mail of bel voor een afspraak of intake gesprek.

06 55303057

01. Jan Hof
bottom of page