top of page

07. Mariska

Personal trainer

Mijn naam is Mariska en ik ben een gecertificeerde personal trainer met een passie voor het helpen van mensen op hun reis naar de beste versie van zichzelf. Met meer dan vijf jaar ervaring in de fitnessindustrie, ben ik gespecialiseerd in online coaching en krachttraining.


Bij Next Step Training geloven we dat krachttraining en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We bieden niet alleen persoonlijke trainingssessies aan, maar ook voedingsadvies om ervoor te zorgen dat je alle tools hebt om je doelen te bereiken. Samen kunnen we werken aan het vormgeven en versterken van je lichaam.


Ik begrijp dat het niet altijd gemakkelijk is om gemotiveerd te blijven, maar ik wil je aanmoedigen om door te zetten. Je lichaam is sterker dan je denkt en ik ben hier om je te helpen je grenzen te verleggen. We zullen de weg van de meeste weerstand bewandelen om mooie resultaten te behalen.

Als trainer ben ik gedreven, gepassioneerd en toegewijd aan mijn cliënten. Ik bied persoonlijke aandacht en maatwerktrainingen om ervoor te zorgen dat je het beste uit elke sessie haalt. Samen creëren we een ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en je doelen kunt bereiken.


Bij Next Step Training staan we klaar om je te begeleiden op je reis naar een sterker, gezonder en fitter leven. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de volgende stap zetten!

07. Mariska
bottom of page