top of page

fysiotherapie

Sport - of beter gezegd: bewegen - en fysiotherapie hebben ongelooflijk veel raakvlakken. Denk aan de mogelijkheden die fysiotherapie biedt bij een sportblessure, of de verbetering van je armfunctie na een ongeluk of operatie. Fysiotherapeut Robin Kaag heeft dan ook sporters én niet-sporters onder behandeling.

nextstep training lijnen.png
59-nextsteptraining-robin.jpg
60-nextsteptraining-robin.jpg

Next Step Fysiotherapie biedt alle reguliere fysiotherapeutische behandelingen aan. Je hoeft niet bij Next Step Training te sporten om bij Robin in behandeling te kunnen. Robin werkt als regulier fysiotherapeut en heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in sportfysiotherapie, dry needling, revalidatie, behandeling volgens het zes-domeinen model, fasciale benadering van spieren, gewrichten en organen, en in echografie. In de ruime oefenzaal kunnen klanten met de nieuwste apparatuur aan de slag. Ook voor herstel na een operatie of revalidatie na een blessure kun je bij Next Step Fysiotherapie uitstekend terecht; er zijn nauwe contacten met de ziekenhuizen en medisch specialisten in de omgeving.

 

Robin combineert de technische kant van fysiotherapie met een nadrukkelijk op de persoon gerichte aanpak. Dat betekent concreet dat hij ruim de tijd voor je neemt. Doel is om erachter te komen welke behandeling bij jou het beste resultaat zal geven. Jouw herstel staat bij Next Step Fysiotherapie altijd centraal.

bottom of page