top of page

specials

Soms wil je eens wat anders. Lekker buiten in de natuur je duurvermogen op de proef stellen bijvoorbeeld. Een nieuwe sport proberen, jezelf testen. Kies dan voor een van de specials van Next Step Training: buitenzwemmen, mountainbiken, golfsurfen … Of wat dacht je van een ijsbad?

nextstep training lijnen.png
25-nextsteptraining-ijsbad.jpg
69-nextsteptraining-special.jpg

Op verzoek van sporters - en soms op eigen initiatief, maar wel speciaal voor de sporters van Next Step Training - organiseert Jan Hof geregeld een zogenaamde outdoor special. Je kunt denken aan een enerverende mountainbiketocht in de Schoorlse duinen, zwemmend het  rondje Waarland afleggen, een sessie golfsurfen in de woelige Noordzee of een hardlooptraining. Misschien wil je de Dam tot Damloop doen of Den Helder Texel zwemmen - dat vraagt om een gedegen voorbereiding. Ook kun je kiezen voor een sessie ijsbadderen à la Wim Hof (geen familie overigens). Alles onder begeleiding van Jan zelf en/of een van de andere personal trainers van Next Step Training. Deze specials zijn op locatie - alleen het ijsbad staat in de buitenruimte in Tuitjenhorn.

 

Lijkt het je wel leuk, zo'n special? Eens iets anders ondernemen met de familie of je vriendengroep? Misschien heb je zelf wel een leuk idee voor een special. Mail of bel gerust als je wilt overleggen. Als het om sportieve activiteiten kun je ons team vrij makkelijk enthousiast krijgen.

bottom of page