top of page

Diëtist / Voeding

Voeding en bewegen kun je eigenlijk niet los van elkaar zien. Wil jij je energieker voelen? Een paar kilo afvallen of gewoon weten hoe je op gewicht blijft? Een optimaal eetpatroon én een gezondere leefstijl zijn de basisingrediënten voor een gezond gewicht.

nextstep training lijnen.png
53-nextsteptraining-dietist.jpg
PEP voedingsadvies-1.jpg

Wat je beweegreden ook is - of je nou je sportprestaties wilt verbeteren, een strakker lijf wilt of streeft naar een gezond BMI - met PEP Voedingsadvies begeleidt Lisa Pepping je naar een optimaal eetpatroon en een gezondere leefstijl. Verwacht geen kortetermijnoplossing of een snelle afvalrace. Lisa stemt haar voedingsadvies helemaal af op jouw doel, je persoonlijke situatie en je voorkeuren. Dat maakt het advies honderd procent persoonlijk, en vooral praktisch haalbaar. Kant-en-klare voedingsadviezen bestaan in haar visie niet: elk mens is anders en een nieuw eetpatroon ook op de lange termijn volhouden lukt het best als dat voedingspatroon ook bij je past. Lisa gaat voor duurzame adviezen, waar je voor altijd wat aan hebt!

 

Niet alleen een goede voeding is belangrijk om je fit en gezond te voelen, ook factoren als slaap, stress, beweging en ademhaling spelen daarbij een rol. Die aspecten bespreekt Lisa  dan ook graag met je - samen gaan jullie op zoek naar de beste, duurzame balans. Mail of bel gerust - Lisa denkt graag met je mee.

bottom of page