top of page

boksen

Boksen is misschien wel een van de veelzijdigste sporten. Je groeit in mentaal én fysiek opzicht, verbetert je kracht én je souplesse, en je werkt aan je snelheid én je balans. Boksen maakt je superfit!

nextstep training lijnen.png
04-nextsteptraining-ruimte.jpg
Bokshandschoenen

Boksen is een enorm veelzijdige sport waarbij je niet alleen werkt aan je conditie, maar ook aan je techniek. Tegelijkertijd is het goed voor je concentratievermogen en je souplesse, en blijkt het een effectieve stresskiller. Bokstraining bij Next Stap Training bereidt jou niet voor op een gevecht in de ring, maar maakt je bewust van je sterke en minder sterke kanten. Waar wil jij aan werken? Boksen is zoeken naar een goede balans tussen je fysieke en mentale gesteldheid, waarbij concentratie, strategie én specifieke techniek een grote rol spelen. Je werkt aan je conditie, je kracht en je scherpte.

 

De bokstrainingen bij Next Step Training zijn nooit vechttrainingen of oefengevechten. Het boksen gebeurt tegen een bokszak, elke training is een individuele sessie. Juist omdat focus, impulsbeheersing, concentratie en techniek zo belangrijk zijn.

bottom of page