top of page

08. Ramon Windt

Personal trainer

Voor mij staat de combinatie van kracht en uithoudingsvermogen centraal. Ik vind het fantastisch om zo allround mogelijk te zijn als sporter. Of het nu gaat om racefietsen, hardlopen, zwemmen, boksen, pompen in de fitness of andere leuke activiteiten, ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hyrox heeft bijvoorbeeld mijn interesse gewekt en wordt mijn nieuwe focus sport, omdat het perfect past bij wat ik leuk vind om te doen.


Elke training zie ik als een nieuwe start, een nieuwe kans die ik met beide handen kan aanpakken. Ik vlieg de training aan en geef je een stuk van mijn enthousiasme en energie mee, elke keer weer opnieuw.


Waar een wil is, is een weg. Ik kijk altijd naar wat kan en zoek naar mogelijkheden om iets nog beter te kunnen doen. Door een positieve benadering van de training zorg ik ervoor dat je blij de deur uitgaat. “Lekker studderen i.p.v. ploeteren”. Ik ben een blij ei en ik geloof er heilig in dat hoe je over dingen denkt, bepaalt wat uiteindelijk het resultaat zal zijn van je handelen.


Bij Next Step Training draait het niet alleen om het bereiken van fysieke doelen, maar ook om het versterken van je mentale veerkracht.


Ben je klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke groei en het realiseren van jouw fitnessdoelen? Sluit je dan aan bij Next Step Training en laat mij je helpen de beste versie van jezelf te worden! Neem vandaag nog contact met mij op en samen zetten we jouw weg naar een gezonder, energieker en gelukkiger leven in gang!

08. Ramon Windt
bottom of page